Algemene voorwaarden

Frietwagen De Kempen.nl probeert u op een zo aangenaam mogelijke wijze te voorzien van mobiele catering. Om dit op een zo goed mogelijke wijze te laten verlopen zijn er een aantal voorwaarden opgesteld:

Op drukke dagen kan het zijn dat er meerdere groepen worden voorzien van onze service, vandaar dat het voor ons van belang is dat wij direct aan de slag kunnen als wij op locatie komen. Houdt hiermee rekening en zorg dat de plaats waar de frietwagen komt te staan ook daadwerkelijk vrij te bereiken is zonder dat er eerst fietsen, auto’s enz. verplaatst moeten worden. Indien wij vanwege overmacht niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunnen zijn, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele geleden schade.

Onze frietwagens werken op gas, een 230V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting.

Wanneer wij op locatie komen, kunnen wij u binnen 10 minuten voorzien van friet en snacks, wij verwachten van u dat ook de gasten binnen 10 minuten beschikbaar zijn om gebruik te maken van het buffet.

De tijdsduur dat wij op locatie staan is afhankelijk van de groepsgrootte maar komt normaliter neer op een goed uur. De ervaring leert dat dit ruim voldoende tijd is om iedereen voldoende gebruik te laten maken van het aanwezige buffet.

Wanneer er onnodig geknoeid wordt met etenswaren of er vernielingen worden verricht hebben wij altijd het recht om voortijdig de wagen te sluiten.

De klant neemt zorgt voor de afvoer van afval.

Bij afloop wordt (indien niet anders is afgesproken) contant betaald en direct een rekening uitgeschreven.

Indien niet anders afgesproken gelden de tarieven en voorwaarden zoals deze hier zijn vermeldt.

Bij een enkele reisafstand van > 10 km vanaf onze standplaats in Reusel rekenen wij € 0,75 voorrijkosten per werkelijk gereden kilometer (heen en terug).

Bij annulering van de opdracht binnen 48 uur voor de afgesproken aanvangstijd brengen wij u 1/3 van het totaalbedrag in rekening. Annulering voor die tijd is kosteloos.